Kunst efterskole i Jylland

Man skal altid følge sin passion og sine interesser, og det har man mulighed for at gøre på Hestlund Efterskole i Jylland. Hestlund har fokus på design og kunst, hvor eleverne har mulighed for at dygtiggøre sig indenfor faget.

Mange unge har en stor interesse for at tegne, male og lave andre kreative ting med både hænderne og ved brug af en computer. Det omfavner efterskolen Hestlund, der har en design og kunst linje, som eleverne kan gå på som en del af efterskoleopholdet. Det er med til at styrke deres kreative evner, så de kan videreudvikle deres talenter.

På Hestlund efterskole går de meget op i, at man skal følge sine interesser og blive endnu bedre til det, som man kan lide at lave. Det er især vigtigt, hvis man er en kreativ sjæl, der elsker fordybelse og at udfordre sig selv. Noget af det vigtigste i forbindelse med videreudvikling er, at man prøver nye metoder og teknikker. Når man prøver noget nyt, så bliver man ofte også bedre i at tænke kreativt. Kreativitet er meget individuelt og dynamisk, hvilket Hestlund sørger for at integrere i undervisningen på linjefaget. Den officielle titel på linjefaget er ’kunst & design’, og der er altid plads til elever med alle niveauer.

Hvis man har planer om at arbejde med noget håndværksmæssigt i fremtiden såsom at blive designer, kunstner, mediegrafiker eller noget helt fjerde, så er efterskoleopholdet et godt udgangspunkt. Eleverne lærer meget om sig selv og om deres interesser, når de bliver integreret i undervisningen og hverdagen. De får mulighed for at finde inspiration på forskellige turer både til museer og andre inspirerende kulturer. Hvert år eksperimenter efterskolen med noget nyt, hvilket betyder at eleverne også får meget ud af undervisningen selvom de har valgt at gå på den samme linje to år i træk. Hvis du vil udfordres og styrke dine evner, så skal du vælge design efterskole i Jylland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *